Matt LeBlanc és conegut per ser el Joey de ‘Friends’

Top Gear comença a agafar la forma necessària per tornar amb força amb un nou format i noves cares. Superar el llistó de Clarkson, May i Hammond no serà fàcil, però la BBC ha de jugar totes les seves cartes per no perdre públic. En aquest sentit, la cadena britànica ha confirmat el segon nom que conduirà aquest show de motor i, per tots aquells enganxats a la sèries americanes dels anys 90, pot ser sorprenent. En efecte, Matt LeBlanc, un dels personatges mítics de la sèrie ‘Friends’ (Joey), serà presentador de Top Gear, acompanyant al ja oficialitzat des de fa un temps Chris Evans.

Aquesta decisió de fitxar a Matt LeBlanc és, sens dubte, un ganxo per atrapar més gent i buscar aquell punt d’humor que sempre ha caracteritzat a Top Gear. A més, serà el primer presentador no britànic que conduirà el programa televisiu. Així mateix, també serà un bon contrapunt per Chris Evans que sembla que no ha començat amb gaire bon peu després d’uns rumors que el situaven fora del programa per problemes interns i per problemes de marejos quan rodava una escena amb el nou Audi R8.

La BBC apunta que Matt LeBlanc no ha estat només fitxat per la seva cara coneguda i la seva aportació en humor, sinó que també és un apassionat dels cotxes, fins al punt que ell és el líder de la taula de temps que Top Gear fa amb una volta d’un famós en un cotxe assequible al seu circuit de proves. En el seu cas, el cotxe que va utilitzar va ser el Kia Cee’d. De fet, LeBlanc va ser un habitual del programa durant l’època de Clarkson, May i Hammond fins al punt que la BBC el va fer debutar en un programa de zàping.

Tot i la incorporació de Matt LeBlanc, si la BBC vol signar un altre trio, encara faltaria una peça per acabar el puzle, la qual, molt probablement, sigui un periodista especialitzat en motor com Chris Harris.