El pilot de Roses acaba contracte aquesta temporada amb Suzuki i no tanca cap porta pel seu futur

Maverick Viñales és una de les grans promeses de la graella de MotoGP. El pilot de Figueras acaba contracte aquesta temporada amb Suzuki i no tanca cap porta pel seu futur.  Equips com Honda i Yamaha haurien ja flirtejat amb ell.

Des que va ser campió del món de Moto 2013 i abans de donar el salt a Moto 2 per convertir-se amb el rookie de l’any, Viñales ha demostrar un talent innat a sobre de la moto, fet que l’ha permès tenir ara un “status quo” important dins del paddock.

Viñales també ha demostrat al llarg d’aquests anys que té les idees clares, com quan va plantar al seu equip a Malàisia per forçar que canviessin la seva FTR Honda per una KTM amb la qual acabaria guanyant el títol.

Així que no han estranyar les seves declaracions a la web Motorsport preguntat sobre el seu futur en MotoGP. El meu futur el decidiran aquestes cinc o sis primeres carreres. Si realment veig que tinc nivell per estar davant però la moto no m’ho permet, començaré a pensar en quin camí prendré”, ha afirmat el gironí.