Maxima tensio al Santiago Bernabeu - Diari Catala
Els aficionats blancs han demanat la dimissió de Florentino Pérez i han xiulat als seus futbolistes | FOTO: LaLiga.es

La derrota del Real Madrid ha encès els ànims dels seus aficionats, provocant crits i xiulets durant el xoc i incidents a la sortida del Santiago Bernabéu

La derrota contra l’Atlético no ha deixat un bon ambient al Santiago Bernabéu, que ha castigat amb xiulets i crits la mala actuació del seu equip davant d’un dels màxims rivals. Amb James i Cristiano com a principals objectius entre els jugadors, qui més ha pagat les ires de l’afició ha estat un Florentino Pérez al qual s’ha demanat la dimissió.

Quan tot just es compleixen 10 anys de la primera vegada que l’actual president del Real Madrid va abandonar el seu càrrec, precisament un 27 de gener de 2006 després d’una derrota a Mallorca, els cants de “Florentino, dimissió” han ressonat durant tota la segona meitat a l’estadi madridista, augmentant d’intensitat amb el gol de Griezmann i a mesura que s’apropava el final.

El xiulet final ha estat només l’inici d’una protesta que ha continuat a les immediacions del Santiago Bernabéu, on s’han seguit escoltant els cants i s’han produït alguns incidents amb la Policia Nacional.