El McLaren 570S GT4 participarà aquest mateix any al Campionat Britànic GT

Els de Woking estan que no paren de presentar nous models; en Fórmula 1 no és que estiguin molt fins, però en altres competicions i al carrer van que volen. L’últim exemple va ser el McLaren 570GT presentat al Saló de Ginebra i que aporta certes característiques que el mouen més cap a una zona de confort i no tanta esportivitat. Però la marca no tenia suficient amb això i ens presenta una nova sorpresa, el McLaren 570S GT4, que arriba com una autèntica paradoxa del 570GT ja que la seva ànima de competició deixa clara la seva evidència esportiva.

Aquest McLaren 570S GT4 competirà en el Campionat Britànic GT a partir d’aquesta mateixa temporada amb l’equip Black Bull Ecurie Ecosse a la categoria GT4, tal com indica el seu nom. I ho farà amb interessants canvis estètics respecte al model de producció de carrer, el 570S. En aquest sentit, munta una carrosseria aerodinàmica per complir amb la normativa de la FIA en la categoria GT4, la qual cosa inclou un aleró de generoses proporcions i diferents entrades d’aire extra per poder refrigerar millor aquesta bèstia radical.

McLaren 570S GT4, directe al circuit | Diari Català
Vista posterior

Així mateix, el McLaren 570S GT4 també aporta nous amortidors regulables tipus coilover, major amplària de vies i llandes d’aliatge de 18 polzades monorosca fabricades en magnesi amb pneumàtics slick de Pirelli.

La resta del cotxe segueix els paràmetres del 570S amb el mateix motor de 3.8 litres V8 Twin-Turbo associat a un canvi automàtic de doble embragatge i set velocitats. Amb tot això, manté la mateixa potència, tot i que les prestacions d’acceleració i velocitat segurament millorin donades les seves millores dinàmiques i aerodinàmiques. Així mateix, segueix amb el xassís monocasc de fibra de carboni.

El McLaren 570S GT4 estarà disponible per a equips privats i, com és lògic, el seu ús està completament limitat per a circuit.