McLaren 650S Can-Am, una edició pels més nostàlgics

0
McLaren 650S Can-Am, una edició pels més nostàlgics

McLaren 650S Can-Am, una edició pels més nostàlgics

El McLaren 650S Can-Am és un homenatja a la mítica competició

Segurament quan penseu amb McLaren a nivell esportiu el primer que us passa pel cap és el monoplaça de Fórmula 1, el qual ara mateix passa per un sotrac que ja veurem si té solució. Però McLaren no només és això, i sinó només cal que feu una ullada a l’espectacular McLaren F1 GTR. La firma britànica és també una llegenda de l’altra banda de l’Atlàntic, concretament a la competició Can-Am on, sobretot, va destacar a finals dels anys seixanta i principis dels setanta guanyant cinc campionats consecutius. És per això, per rememorar aquells anys plens de glòria, que la marca britànica ha llençat una edició molt especial, el McLaren 650S Can-Am, que serveix per homenatjar els 50 anys de la mítica Can-Am.

Davant nostre tenim una edició que els més col·leccionistes lluitaran per aconseguir-la ja que només es produiran 50 unitats a un preu de 255.850 lliures angleses, o el que és el mateix 345.573 euros, i les entregues començaran cap a la primavera del proper any.

Com mostren les imatges, aquesta edició només estarà disponible en la carrosseria descapotable de McLaren 650S, així que si el voleu, a més a més de córrer per fer la comanda, heu de tenir present que gaudireu de l’aire i el Sol.

McLaren 650S Can-Am, una edició pels més nostàlgics

Estèticament el que més identifica aquesta edició especial són les tres tonalitats de color que tindrà disponibles; el primer serà el mateix vermell (Mars Red) que també utilitzava el McLaren M1B de Bruce McLaren i Chris Amon i que pots veure en les imatges. El segon serà un to més ataronjat (Papaya Spark) que es troba a mig camí entre el taronja actual de la marca i l’utilitzat antigament a la Can-Am. El tercer i últim és un acabat negre brillant (Onyx Black) semblant al que utilitzen alguns equips de competició actuals de la marca.

Però no tot acaba aquí, ja que aquest McLaren 650S Can-Am també aporta alguns elements amb fibra de carboni com el capó, el splitter frontal o l’aleró.

Segurament aquesta edició limitada serà d’aquelles que veurem en molts museus i una bona peça per tots aquells nostàlgics de la marca que van veure de primera mà la glòria de McLaren a la Can-Am.