Kris Meeke ha aconseguit la seva segona victòria al WRC després de guanyar el Ral·li de Portugal

Kris Meeke s’ha emportat el Ral·li de Portugal en un últim dia de pur tràmit per a ell. El pilot de Citroën, que ha dominat des de les primeres etapes sense gairebé oposició, ha fet vàlida la seva avantatja aconseguida en tots aquests dies de pilotatge. Aquesta és la seva segona victòria després del seu triomf al Ral·li d’Argentina de l’any passat.

Finalment, el segon classificat del ral·li ha estat Andreas Mikkelsen que ha superat al seu company d’equip i líder del campionat, Sébastien Ogier, en aquest últim dia de competició. D’aquesta manera, el francès de Volkswagen ha finalitzat tercer, posició més que suficient per mantenir un generós avantatge a la classificació general de pilots del WRC. Tot i així, Ogier ha guanyat el Power Stage final i ha sumat tres punts extres. Jari-Matti Latvala s’ha alçat amb dos punts i Mikkelsen un punt per ser tercer.

Meeke es doctora a Portugal | Diari Català

El pilot espanyol de Hyundai, Dani Sordo, ha finalitzat quart després d’un bon ral·li per a ell on ha mantingut un bon ritme que, en certs moments, l’ha fet lluitar per posicions de podi. A més a més, ha salvat l’actuació del seu equip, ja que Hayden Padon i Thierry Neuville van haver d’abandonar. El Top 5 l’ha tancat Eric Camilli, pilot de Ford.

Aquest és el segon ral·li consecutiu que no guanya un Volkswagen, una fita difícil de veure en aquests darrers temps de domini absolut de la marca alemanya.