Mejías: Colau “posa Barcelona al servei de l’independentisme”

0
Carina Mejías
EP: Carina Mejías
Carina Mejías
EP: Carina Mejías

Ho comenta per la defensa acèrrima a Mas

La líder de C’s a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha criticat aquest dimarts que l’alcaldessa, Ada Colau, “posa Barcelona al servei de l’independentisme” en acudir a la concentració en defensa del president de la Generalitat, Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau davant de les seves imputacions pel procés participatiu del 9 de novembre.

“Colau està més preocupada per criticar la Festa Nacional i per defensar Artur Mas que per treballar pels barcelonins”, ha asseverat Mejías en un comunicat, en què ha exigit a l’alcaldessa que deixi que la justícia actuï sense intromissions en qüestions que no han de marcar el pas de l’activitat municipal, en les seves paraules.

Després que Colau assegurés aquest dilluns que el 12 d’octubre commemora un genocidi, Mejías ha avisat que “és un error jutjar el passat amb criteris actuals”, i ha advertit que la primera edil no té sentit institucional perquè oblida que ha de governar per a tots els barcelonins independentment de la seva ideologia.

Preguntada en roda de premsa sobre la negociació per destinar 96 milions de superàvit a polítiques socials i urbanístiques, ha assegurat que “C’s està estudiant al detall la proposta, perquè es destini íntegrament a polítiques socials”.

Sobre l’anunci del Govern municipal d’endarrerir deu dies la il·luminació nadalenca, que començarà l’1 de desembre, ha criticat que l’equip de Colau hagi entrat “en una dinàmica perversa de destrucció d’ocupació”, que va començar amb l’ordenança de terrasses i la moratòria d’allotjaments turístics, segons ella.

Mejías ha criticat que s’hagi articulat un sindicat de venedors top manta, cosa que ha qualificat de “despropòsit”, ja que defensa els interessos d’una activitat il·legal i genera una falsa integració, perquè vol que els venedors visquin d’una activitat que explota innocents en benefici de les màfies, ha assegurat.