El Mercat de les Flors rep a ‘Tom, el Tafaner’ i al ‘Teatre Tao Dance’

0
El Mercat de les Flors portarà l'espectacle de 'Tom, el Tafaner' | EUROPA PRESS
El Mercat de les Flors portarà l'espectacle de 'Tom, el Tafaner' | EUROPA PRESS

La companyia holandesa, ‘Kidd Pivot i la Companyia Elèctrica de Teatre’, també hi seran durant aquesta temporada

El Mercat de les Flors tindrà la temporada que ve a les companyies internacionals ‘Tom, el Tafaner’, ‘Kidd Pivot i la Companyia Elèctrica de Teatre’ i el ‘ Teatre Tao Dance, unes apostes que se sumaran als projectes locals de Maria Pagès, Sol Picó i Pere Faura.

En roda de premsa aquest dimarts, el director del Mercat, Francesc Casadessús ha explicat que el fil conductor de la temporada que ve serà la dramatúrgia amb una “panoràmica i un viatge de formes de crear sentit a través de la dansa”, amb figures del cos i funcions teatrals.

Seguiran aquesta línia argumental la companyia xinesa ‘Teatre Tao Dance de moviments purs i amb una proposta autènticament de dansa, així com la companyia teatral belga ‘Tom, el Tafaner’, que portarà al Mercat l’estrena de ‘Mare‘, produïda després de ‘Pare’, en espera de portar ‘El Noi’ més endavant.

Tot i això, la “meravella” de la temporada serà la companyia holandesaKidd Pivot i la Companyia Elèctrica de Teatre’ amb ‘Betroffenheit, la història d’un home al qual se li apareixen, en somnis, diferents personatges, passant pel cabaret, la dansa clàssica, balls més físics, trets dels Musicals als quals el públic de dansa contemporània no està habituat.