Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic, el preludi

0
Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic, un plus d'esportivitat
Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic
Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic, el preludi
Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic

El Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic es situa just per sota de l’AMG real

No és cap secret que els acabats esportius dels diferents models són una autèntica moda i, com no podia ser d’una altra manera, Mercedes-Benz també s’ha pujat a aquest tren. Tal i com ja ofereixen alguns models de la casa com el Clase C, el SUV Mercedes-Benz GLE (anteriorment dit ML) ofereix una nova versió 450 AMG 4Matic que es situa com un preludi de l’AMG real però amb una configuració que beu de la versió més radical del SUV.

Equipa un motor de 3 litres V6 Biturbo que ascendeix fins els 367 CV amb un parell màxim de 520 Nm a només 2.000 rpm. La tracció és total 4Matic i el canvi és l’automàtic 9G-Tronic de nou velocitats. L’acceleració de 0 a 100 km/h és de 5,7 segons i arriba fins els 250 km/h, mentre que el consum homologat es situa en 8,6 litres als 100 quilòmetres. La direcció i la suspensió han estat posades a punt per AMG.

Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic, el preludi
Interior

Així mateix, podrem escollir entre cinc modes de conducció: Comfort, Sport, Sport Plus, Splippery i Individual. Cadascun s’adapta a allò que necessitem a cada moment i modifica els paràmetres de canvi, escapament, accelerador, direcció o suspensió, la qual, per cert, de sèrie és Airmatic i ADS Plus que permeten canviar les seves característiques sobre la marxa; per exemple, si volem el mode més esportiu, el nostre Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic baixarà la carrosseria uns 15 mil·límetres.

El disseny exterior i interior és més agressiu i esportiu que tota la gamma GLE (excepte l’AMG). Així doncs destaca per sortides d’escapament dobles o les imponents llandes de 20 polzades en acabat en negre. Així mateix, a l’interior es veu un volant més esportiu de cuir, elements acabats en alumini i fibra de carboni, pedals d’acer inoxidable o instrumentació específica per l’ocasió.

Mercedes-Benz 450 AMG 4Matic, el preludi
Vista posterior

Com no podia ser d’una altra manera en un gran Mercedes-Benz com aquest 450 AMG 4Matic, l’equipament de sèrie és infinit, així com les ajudes al conductor. Sens dubte si busqueu un SUV espectacular, amb grans prestacions i un sobrat equipament de sèrie, el Mercedes-Benz 450 AMG 4MAtic és la vostra opció; això sí, penseu que, tot i que no tinguem els preus oficials, us asseguro que econòmic no serà.