El Mercedes-Benz GLC Coupé arriba a Nova York

0

Abans de començar el saló de Nova York la marca ha filtrat un teaser del nou Mercedes-Benz GLC Coupé, que es presentarà el 23 de març

El Saló de Nova York estarà replet de novetats de la marca Mercedes-Benz. Per començar, el stand alemany tindrà el renovat CLA del que hem parlat anteriorment a la web. També ens esperaran els nous Mercedes-AMG E 43 4MATIC i GLC 43 4MATIC però ara sabem que no seran els únics. El fabricant de Stuttgart batejarà al seu proper model SUV, el Mercedes-Benz GLC Coupé, i ens l’ha desvetllat mitjançant un teaser que ens deixa amb moltes ganes.

Ara per ara han volgut reservar-se la informació més important d’aquest SUV. A més, les imatges mostren un model camuflat, per la qual cosa no podem parlar massa de la seva nova estètica. Aquest crossover és el germà petit del GLE Coupé així que podem fer-nos una idea de com pot ser la seva carrosseria, tret que presentin una cosa molt nova. El vídeo mostra un cotxe que sembla realment dinàmic i àgil (tal com ho descriuen) llest per a l’acció. Si mantenen l’estratègia, aquesta novetat comptarà amb el nou canvi 9G-Tronic amb l’opció 4MATIC (tracció total) a més de la versió 43 (AMG) amb un bloc motor V6 biturbo.

Ara per ara hem de conformar-nos amb el vídeo que ens han volgut avançar i fer una mica de boca. Quan tinguem més informació del nou model de Mercedes, la tindreu.