Si voleu un Mercedes-Benz clàssic, aquesta és la vostra oportunitat

Si esteu buscant un Mercedes-Benz clàssic en un estat impecable i sense problemes, aquesta sigui la vostra oportunitat perfecte que no hauríeu de deixar escapar. La marca de l’estrella ha decidit posar a la venda alguns dels seus models històrics que es troben exposats al Museu Mercedes-Benz situat a Stuttgart, Alemanya. Aquest programa rep el nom de All Time Stars i són clàssics de diferents èpoques que es divideixen en diferents categories en funció del seu estat i els seus anys.

Així doncs, trobarem tres tipus de vehicles, els Premium Edition, Collectors Edition i Drivers Edition. Els primers són aquells vehicles restaurats completament i que tenen molt pocs quilòmetres; els segons són cotxes molt cuidats estètica i mecànicament que resulten perfectes per qualsevol col·leccionista que vulgui introduir-los a la seva col·lecció particular; i per últim, el tercer grup són aquells Mercedes-Benz que estan bé mecànicament per tal de poder ser conduits però que necessiten alguna mà de restauració.

Entre els models que es troben a la venda destaquen el Mercedes-benz Type 630 Kompressor de 1929 que es ven per un preu de 850.000 euros, un E 60 AMG Limited de 1994 amb 74.080 km que val 189.000 euros (només es van fabricar 12 unitats) o un Mercedes-Benz de competició com l’AMG CLK LM de 1998. També podem trobar unitats més econòmiques com un 200D de 1982 per menys de 10.000 euros i 294.500 km o un E 320 Cabriolet de 1995.

Així que ja sabeu, si voleu un Mercedes-Benz per col·leccionar o conduir, aquest és la vostre moment.