Motor V12 biturbo de sis litres per al Mercedes-Benz S65 AMG Descapotable

Ahir us explicàvem la versió d’accés del Mercedes-Benz S Coupé, però avui us mostrem el costat oposat, la versió més potent del S Descapotable. En efecte, estem davant del sostre a l’aire més luxós i més potent de la marca de la estrella gràcies a seu espectacular motor V12 biturbo que deu emetre una melodia excepcional. El seu nom complet? Mercedes-Benz S65 AMG Descapotable.

Estem davant d’un cotxe majestuós, elegant com pocs i potent com cap. Com hem dit, aquest Mercedes-Benz S65 AMG Descapotable sota el capó amaga un imponent V12 biturbo de sis litres capaç de generar 630 CV i, atenció, 1.000 Nm de parell màxim, el que suposa una força sobrenatural. Per moure tots aquests 5,03 metres de llarg, 1,9 d’ample, 1,42 d’alçada i més de dues tones de pes, la marca de l’estrella ha creat una nova caixa de canvis automàtica de 7 marxes anomenada SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC per convertidor de parell.

Tot i la seva condició d’autèntic tanc, és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 4,1 segons i d’arribar fins els 300 km/h si el client ho demana ja que la velocitat s’autolimita als 250 km/h. Tota la força s’envia a les quatre rodes a través d’un sistema de tracció total.

Com veieu, tot i el bestial potencial, l’aspecte del Mercedes-Benz S65 AMG Descapotable és més aviat discret, premiant així el luxe i el confort que ostenten sempre les sigles de la Clase S. En aquest sentit, l’equipament que aporta és màxim; com a curiositats, tenim un sistema d’anti-turbulències que s’anomena AIRCAP o la calefacció per al nostre coll anomenada AIRSCRAFT. A més a més, la resta dels seients també van calefactats i la capota, disponible en quatre colors diferents, està realitzada en diverses capes per tal d’aconseguir un aïllament tèrmic perfecte perquè els seus ocupants en cap moment tinguin sensació de fred o calor excessiu.

I tot això per quant? Doncs encara no sabem el preu oficial d’aquest Mercedes-Benz S65 AMG Descapotable, però feu-vos la idea que anirà al voltant dels 250.000 euros.