El Mercedes-Benz SL 2016 arriba més potent i dinàmic que mai

Després de les fotografies filtrades i amb el Saló de Los Ángeles com a escenari ideal, la marca de la estrella ha presentat la renovació del Mercedes-Benz SL. Millor estètica, més potència, més equipament i més tecnologia, aquestes són les característiques principals del luxós descapotable.

A primer cop d’ull el que més ens crida l’atenció del Mercedes-Benz SL és la seva mirada, la qual és quasi idèntica a la del Mercedes-Benz AMG GT. Una graella allargada culminada per l’enorme estrella i amb imponents entrades d’aire a la zona baixa, tots flanquejats per unes òptiques amb tecnologia LED Intelligent Light System. També s’incorporen noves llandes i nous colors, però manté una part posterior molt fidel a la saga SL. El sostre és dur, retràctil i d’alumini, i es pot treure i posar fins a una velocitat de 40 km/h.

Mercedes-Benz SL 2016 | Diari Català
Mercedes-Benz SL 2016 interior

L’interior del Mercedes-Benz-SL també rep l’actualització i adopta el disseny actual que va introduint la marca en tots els seus models. La qualitat sembla innegable i, en aquest cas, la pantalla es troba dins de la consola central i no a la part de dalt com si fos una tableta, cosa que sí passa en altres models de la marca de la estrella.

La mecànica també es veu modificada, mentre puja de potència i millora l’eficiència. Així doncs, la versió d’accés, el Mercedes-Benz SL 400 amb motor 3.0 V6 Biturbo, puja fins els 367 CV i 500 Nm. Després, el SL 500 amb motor V8 4.7 Biturbo, ascendeix fins els 455 CV i 700 Nm. Finalment, la gamma es completa amb les versions AMG; el SL 63 AMG munta un V8 5.5 Biturbo de 585 CV, mentre que el SL 65 AMG equipa un V12 de 6 litres Biturbo amb 630 CV. Sens dubte cap versió del SL escatima en motors, potència pura!

Mercedes-Benz SL 2016 | Diari Català
Mercedes-Benz SL 2016

Una altra novetat mecànica és la nova caixa de canvis automàtica 9G-TRONIC de nou marxes que arriba de sèrie al SL 400 i SL 500 assegurant una bona acceleració i uns consums força continguts. Així mateix i com a opció, també disposarem de l’Active Body Control (ABC), una nova suspensió que permet al nostre Mercedes-Benz SL inclinar-se fins a 2,56 graus en el sentit de la corba, com si fos una moto. Amb això s’aconsegueix un millor pas per corba i un major confort.

Per últim i com és habitual avui dia, el Mercedes-Benz SL arriba carregat de tecnologia i ajudes a la conducció. Per exemple trobem el sistema d’infoentreteniment on la connectivitat amb el nostre telèfon mòbil s’ha convertit en quelcom essencial.

Encara no disposem de preus i de data de sortida, però estem convençuts que, tot i la negativa de la demanada d’aquest tipus de vehicles actualment, el seu nom i la seva història seguiran igual o més vius.