Hamilton i Rosberg volen que el F1 W07 Hybrid sigui millor que el monoplaça de l’any passat

L’escuderia Mercedes ha presentat avui el nou monoplaça per aquest 2016, el F1 W07 Hybrid, amb el qual el britànic Lewis Hamilton i l’alemany Nico Rosberg buscaran revalidar el campionat del món de pilots i constructors que van aconseguir la temporada passada.

El nostre objectiu és l’excel·lència i, encara que l’any passat vam tenir resultats fantàstics, hi ha moltes àrees en les quals encara podem millorar. Vam tenir una sèrie de Grans Premis en els quals les coses no van ser com planejàvem, com a Singapur; hi havia un munt de coses que millorar. Hem buscat l’optimització absoluta”, ha declarat Paddy Lowe, director executiu tècnic de l’escuderia.

“Després d’una temporada de gran èxit, la nostra prioritat ha estat identificar les àrees en les quals érem més febles per tractar de millorar-les”, ha manifestat.

El nou F1 W07 Hybrid ja va ser sotmès a una sessió de prova divendres passat al circuit de Silverstone. El seu debut oficial serà demà, en l’inici de la pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquí, l’actual campió del món, Lewis Hamilton, al costat del seu company, Nico Rosberg, compartiran quatre dies de test per posar a punt el cotxe de cara a la nova temporada que comença el proper 20 de març a Melbourne.

El nostre objectiu és fer petites revolucions sempre que sigui possible. El cotxe pot semblar molt similar a l’anterior des de l’exterior, però per dins hi ha moltes ‘mini’ revolucions que conformen una evolució global per a aquesta nova temporada”, ha afirmat Lowe.

Així mateix, el cap de motors, Andy Cowell, ha reiterat que han buscat “l’eficiència per obtenir rendiment en aquests nous motors”. “Per obtenir rendiment d’aquesta nova generació de motors necessites buscar eficiència, i això engloba l’eficiència de combustió i l’eficiència en diversos passos de transició d’energia -turbocompressor, electrònica de potència i bateries-“, ha explicat.

“Estem treballant de forma constant en cada peça del puzle per millorar el rendiment i així evitar els problemes que vam tenir el passat any amb la fiabilitat”, ha finalitzat Cowell.