El Mercedes GLC Coupé 2016 será presentat al Saló de Nova York

Fa uns dies us avançàvem en un teaser la novetat de la marca de l’estrella per al Saló de Nova York, el Mercedes GLC Coupé 2016, i ara ja us el podem confirmar. Les seves dimensions mitjanes i la seva línia coupé són els seus millors atributs, així com totes les motoritzacions disponibles i l’alta tecnologia que ofereix.

Sens dubte l’estil SUV Coupé s’ha posat molt de moda, ja no val allò d’un simple SUV amb aparença de tot terreny, sinó que ara es busca oferir un punt més esportiu, almenys en estètica. El Mercedes GLC Coupé neix com el rival directe del BMW X4 i és més llarg, baix i ample que el GLC. Les seves dimensions són portentoses, amb 4,73 metres de longitud, 1,6 d’altura i 2,87 metres de batalla.

Mercedes GLC Coupé 2016, tendencia esportiva | Diari Català
Un interior molt conegut

Però sens dubte la seva característica estètica essencial és la seva caiguda del sostre. Aquesta és allargada i al més pur estil coupé, oferint aquesta imatge d’esportivitat que busca aquest SUV. A més, culmina amb una lluna posterior molt gran que no finalitza fins que arriba a la volada superior on apareix un petit aleró aerodinàmic.

Com tots els SUV de la marca, el Mercedes GLC Coupé es mostra imponent i elegant al mateix temps. Arriba amb suspensions més elevades, llandes de fins a 20 polzades i una altura lliure al terra més alta. A més, compta amb altres característiques SUV com les proteccions en els baixos. A l’interior no hi ha moltes novetats i segueix les pautes de la resta de vehicles de la marca.

Mercedes GLC Coupé 2016, tendencia esportiva | Diari Català
Línia més esportiva

Mecànicament arriba amb els motors que acompanyen a la majoria de models SUV de Mercedes. Aquí ens trobem amb el GLC 220d de 170 CV, el GLC 250d de 204 CV (tots dos dièsel), i el GLC 250 gasolina de 211 CV. Tots són de quatre cilindres i munten la tracció a les quatre rodes 4Matic. Però la gamma no s’acaba aquí, ja que més endavant arribaran el GLC 350 i 4MATIC (híbrid endollable) de 320 CV, i el totpoderós GLC 43 4MATIC amb motor V6 biturbo i 367 CV de potència.

Com hem dit, el Mercedes GLC Coupé 2016 es presentarà al Saló de Nova York però no arribarà als concessionaris fins a la tardor.