Més de 22 persones mortes en dos atemptats a Bagdad

0
Dos atemptats a Bagdad per explosions
Més de 22 morts en dos atemptats a Bagdad | Foto: Europa Press

Dos atemptats s’han produït a Bagdad: un al carrer comercial i l’altre en un lloc de l’Exèrcit iraquià

Més de 22 persones han mort i 70 han resultat ferides en dos atemptats separats a Bagdad. Un s’ha produït en un carrer comercial i l’altre, en un lloc militar, segons el que ha informat la Policia iraquiana.

Els dos atemptats s’han produït a causa d’una explosió. En el carrer comercial del barri de Nou Bagdad, a l’est de la capital, ha esclatat un cotxe bomba i ha deixat un mínim de quinze persones i n’ha ferit més de 50, segons la policia. A més, ha causat perjudicis materials en edificis i vehicles propers.

L’altra explosió s’ha produït per part d’un suïcida que ha detonat el seu cotxe bomba en un lloc de l’Exèrcit iraquià a Taji, al nord de Bagdad, segons algunes fonts policials. Altres fonts, senyalen que aquest atemptat no ha sigut un cotxe bomba, sinó que el suïcida portava adossat al cos un cinturó d’explosius. L’atemptat ha matat a 7 soldats i n’ha ferit més de 20.

Els dos atacs s’han produït mentre que les tropes iraquianes intenten expulsar el grup terrorista Estat Islàmic de Fallujah; una ciutat a l’est de Bagdad.