Més de 100 persones participen en la marxa d’extrema dreta a Barcelona

0
Falange Barcelona 12o
@Hetero_topia
Falange Barcelona 12o
@Hetero_topia

Per reivindicar la unitat d’Espanya

Més de 100 persones participen aquest dilluns al matí en la manifestació convocada a Barcelona per organitzacions d’extrema dreta per celebrar el 12 d’Octubre i reivindicar la unitat d’Espanya.

La manifestació té dues capçaleres: una amb el lema ‘Siempre unionistas’ i l’altra amb ‘Ilegalización partidos separatistas’, i el recorregut previst és entre la plaça Espanya del centre de la ciutat i la plaça Sant Jordi de Montjuïc, on es preveu que arribin cap a les 12.00

En declaracions als periodistes abans de començar la marxa, el cap nacional de La Falange (FE), Manuel Andrino, ha desitjat que el procés judicial contra Artur Mas per la consulta del 9N acabi amb el president de la Generalitat a la presó per “un crim i per alta traïció”.

El vicepresident de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, ha dit que el seu partit està disposat a tot per frenar el “senyoret Artur Mas i la seva caterva de rates traïdores”.

Chaparro ha demanat imitar a Catalunya incidents com el que hi va haver a la Delegació de la Generalitat a Madrid el setembre de 2013, en què van irrompre diversos activistes, i en què ell va ser un dels detinguts: “Animo la joventut nacional a fer aquest tipus d’accions contra l’independentisme”.

[quote]   Els assistents a la manifestació d’aquest dilluns han cantat consignes com ‘Artur Mas, cámara de gas’, ‘No nos engañan, Cataluña es España’, ‘Arriba España’, ‘Ni izquierda ni derecha, el yugo y las flechas’, ‘España, una y no cincuenta y una’ i ‘Separatistas, terroristas’.[/quote]