Un doble atac a la ciutat d’Homs, controlada per Bashar al-Assad causa més d’un centenar de ferits i una vintena de morts

 

Un mínim de 22 persones han mort i més de cent han resultat ferides per un doble atemptat perpetrat aquest dimarts a la ciutat Síria d’Homs, controlada pel règim de Bashar al-Assad, segons la televisió estatal.

El governador de la regió ha explicat que inicialment ha esclatat un cotxe bomba al costat d’un lloc de seguretat i, tot seguit, un terrorista suïcida ha activat un cinturó amb explosius, ha informat l’agència Reuters.

L’Observatori Sirià per als Drets Humans ha explicat en un comunicat que la segona bomba va afectar les persones que s’havien congregat entorn de l’escenari de la primera explosió. Aquest grup, amb una àmplia xarxa de fonts sobre el terreny, ha xifrat en un mínim de 12 el nombre de morts, tot i que ha apuntat la possibilitat que el balanç sigui més.

El primer ministre, Wael Halaqi, ha denunciat que aquest tipus d’atacs responen als avenços aconseguits per l’Exèrcit en els diferents fronts.