Els Audi Q3 i Q5 reben algunes millores sense augmentar els preus

Amb l’arribada de les versions 2016, els Audi Q3 i Q5 reben algunes millores d’equipament sense que el preu final del vehicle augmenti. Les versions que es beneficien d’això a la gamma Audi Q3 són les edicions Attraction, design i sport edition.

L’equipament en l’edició Attraction incorpora des d’ara ancoratges ISOFIX per a cadires infantils i els retrovisors exteriors escalfables. Més destacable és la millora d’equipament en les edicions sport edition i design edition. Aquests acabats, disponibles a tota la gamma, sumen al seu equipament de sèrie la porta del maleter amb accionament elèctric, òptiques posteriors amb tecnologia LED i llandes de 18 polzades. Amb un preu de 33.940 euros en el cas de l’Audi Q3 2.0 TDI amb motor de 150 CV, el client disposa de més equipament pel mateix preu.

Respecte a l’Audi Q5, totes les edicions especials passen a incorporar de sèrie el sistema MMI navegació sense increment de preu. Aquest sistema de navegació obté les dades cartogràfiques d’un DVD, i el conductor pot introduir la destinació a través del sistema del reconeixement de veu.

Més equipament per als Audi Q3 i Q5 | Diari Català
Audi Q5

Les edicions especials Advanced edition i S line edition estan disponibles en tots els motors de la gamma. En el cas dels Audi Q5 Advanced edition, a més del sistema MMI navegació, l’equipament és més complet incloent Audi pàrquing system darrere, llandes d’aliatge de 18 polzades, porta del maleter amb accionament automàtic, fars de xenó plus, sensors de llum i pluja, control automàtic de velocitat, Audi music interface, Bluetooth i sistema d’informació FIS amb pantalla a color. El Q5 2.0 TDI 150 CV ultra Advanced edition està disponible des de 39.210€.

D’altra banda, les edicions especials S line edition inclouen un equipament més esportiu en el qual destaquen el paquet S line exterior, llandes de 19 polzades, seients davanters i volant esportiu i l’Audi drive select, a més de tot el que ja equipa l’Advanced Edition. L’Audi Q5 2.0 TDI 150 CV ultra S line edition amb aquest equipament parteix de 40.800€.