Més problemes amb Power8

0
Power8 cessa les seves activitats comercials; problemes per l'Espanyol
Vista exterior del Power8.
Power8 cessa les seves activitats comercials; problemes per l'Espanyol
Vista exterior del Power8.

L’empresa, acusada d’estafa piramidal, suspèn les seves activitats comercials

A hores d’ara, el nom del camp de l’Espanyol no significa res, de la mateixa manera que la publicitat que l’equip porta a les samarretes de joc. L’empresa asiàtica Power8, que ha estat acusada de fer servir equips europeus per realitzar una estafa piramidal, va comunicar ahir en una nota a la seva web anunciant la suspensió de les seves activitats comercials. En un text en anglès, el grup penjava un breu comunicat: “La direcció de Power8 ha decidit suspendre temporalment les seves operacions comercials degut a disputes amb els seus socis i patrocinadors afiliats. El nostre equip executiu està avaluant noves estratègies de negoci i planejant rellançar la nostra marca al 2016”.

D’aquesta manera, el problema de l’Espanyol amb Power8 s’agreuja. Des de feia temps semblava que no tenia solució, però ara sí que sembla impossible que l’empresa xinesa compleixi amb el contracte que va firmar amb el club blanc-i-blau, que es podia trencar unilateralment la propera temporada tot i que l’acord era per set anys. Tot i això, donat que l’Espanyol nomes ha cobrat la meitat del que estava estipulat per aquesta temporada, ha demandat a l’empresa i va donar de marge fins a final d’aquest any per obtindre una resposta. Aquesta sembla que no arribarà i tot fa indicar que les relacions es trencaran.

Power8 va entrar amb força a l’Espanyol l’estiu de l’any passat, prometent 4’5 milions d’euros per temporada a canvi de patrocinar la samarreta del primer equip i pel ‘naming right’ de l’estadi. Avalat per la seva experiència a la Premier League, on ja patrocinava el Fulham i l’Everton, el club blanc-i-blau va tirar endavant l’acord i va firmar amb la marca xinesa, que es va presentar com una empresa dedicada a la tecnologia de joc online i apostes esportives. A començaments d’any, però, els inversors de Power8 van començar a sospitar de l’empresa, que va tancar la seva oficina física a Barcelona i era impossible contactar amb ells. Aquest nou capítol sembla que serà el definitiu i Power8 deixarà l’estadi, que tornarà a ser, sempre que no hi hagi cap oferta, de Cornellà-El Prat.