Més problemes per a les consoles Nvidia Shield Pro

  0
  Més problemes per a les consoles Nvidia Shield Pro

  Més problemes per a les consoles Nvidia Shield Pro

  Nvidia ha emès una ordre de retirada de producte a causa d’un problema de sobreescalfament en algunes de les unitats d’emmagatzematge que equipen les seves noves consoles no portàtils Shield Pro.

  Els problemes s’han localitzat en algunes unitats que porten discos durs mecànics (les que porten SSDs estan lliures de la fallada) i està relacionat amb el motor que proporciona la rotació del mateix. Encara que de moment es comenta que tan solament afecta un 1% de les noves consoles, s’especula que probablement hi ha més casos que hauran de ser atesos a mesura que vagin sortint a la llum. De fet, Amazon USA ja no les està venent el dia d’avui (encara que els dos models antics es poden seguir aconseguint).

  Aquests problemes s’uneixen als quals ja va haver-hi al seu moment amb la Shield original i la poca qualitat de les frontisses que subjectaven la pantalla o el problema de bateries defectuoses (que fins i tot arribaven a explotar) que va aparèixer després de l’evolució al format tableta. Shield, per descomptat, no sembla estar fent molt honor al seu nom comercial.

  Més problemes per a les consoles Nvidia Shield Pro

  El Projecte Shield va començar fa ja un temps amb l’objectiu de crear una plataforma portàtil per a jocs basats en Android però equipat amb un maquinari que li permetés moure aquests jocs al màxim detall sense problemes. El resultat inicial va ser un comandament el disseny del qual s’assemblava molt al de la Xbox però al qual se li havia afegit una pantalla de 5″ cargolada damunt, cobrint els controls i botons del comandament, com si fos la petxina d’una cloïssa.

  A partir d’aquest punt, la consola evoluciona cap al format tableta amb un comandament específic (encara més calcat del de Microsoft) amb una pantalla de 8″ i unes especificacions bastant bones (encara que, al meu entendre, perdia gairebé tota l’opció de mobilitat que feia atractiu al model original).

  El resultat actual és un micro-consola que ha adaptat també al seu programari el format d’Android TV per convertir-la en un model de saló l’única opció del qual de mobilitat serà si decidim portar-la a casa d’un amic per usar-la en la seva televisió, clar per complet, l’única opció del qual de mobilitat serà si decidim portar-la a casa d’un amic per usar-la en la seva televisió, clar.

  Aquest anunci de retirada no deixa de ser irònic quan just fa uns dies Nvidia llançava una sèrie de comunicats on es burlava de les limitacions que tenia el model renovat de l’Apple TV, presumint de les virtuts de la seva consola… Suposo que d’entre aquestes virtuts no deu trobar-se el disc dur que s’embussa, clar