La família de Leo Messi emet un comunicat assegurant que mai han utilitzat la societat que els vincula amb els Papers de Panamà

A través d’un comunicat oficial, Leo Messi i la seva família han volgut aclarir que mai han fet servir la societat que els vincula amb els Papers de Panamà: “Lionel Messi no ha dut a terme cap dels actes que se li imputen, sent falses i injurioses les acusacions d’haver dissenyat una nova trama d’evasió fiscal i, fins i tot, de crear una xarxa de blanqueig de capitals”.

El comunicat, a més, senyala que Mega Star Enterprises, l’empresa panamenya, és una “companyia totalment inactiva, que mai va tenir fons ni comptes corrents oberts. Segons el comunicat, prové de “l’antiga estructura societària dissenyada pels anteriors assessors fiscals de la família Messi, les conseqüències fiscals per a Lionel Messi ja van ser regularitzades en el seu moment”.

La família del futbolista del FC Barcelona afirma que les informacions mesclen “fets totalment aliens que es troben actualment pendents de resolució o fins i tot amb causes arxivades pels tribunals de justícia, com és el cas dels anomenats ‘partits benèfics'”. Consideren, doncs, que les informacions són “meres conjectures i parteixen de documentació parcial i esbiaixada, que es divulguen utilitzant com a reclam el cognom Messi i la reputació del jugador”.

Segons resen les últimes línies del comunicat, el despatx d’advocats Cuatrecasas ha rebut ordres de la família Messi per “l’eventual interposició d’accions legals” contra els mitjans de comunicació que han difós les informacions.