Leo Messi serà dubte fins l'últim moment

Leo Messi va tornar a aparèixer per decantar l’eliminatòria de vuitens contra l’Arsenal, trencant així el malefici que patia contra Petr Cech, a qui encara no havia marcat

Leo Messi ha tornat a demostrar per què és el millor jugador de la història. Com sempre en les grans ocasions, l’argentí s’ha posat l’equip a l’esquena per resoldre la situació quan pitjor ho estaven passant els blaugrana. Primer va definir un contraatac perfecte dut a terme pels seus companys del trident. Instants després, va provocar el penal de Flamini just abans d’executar-lo amb encert per marcar el segon gol.

D’aquesta manera, l’argentí trenca el malefici que patia amb el porter de l’Arsenal Petr Cech, a qui encara no havia conseguit marcar en cap de les sis ocasions en les quals s’havien trobat. Això sí, totes elles amb el porter txec vestint la samarreta del Chelsea. D’altra banda, Messi ha convertit l’Arsenal (junt amb el Milan) en el seu rival preferit a la Champions League, contra qui ja ha anotat vuit dianes.

El crack argentí, prudent per a la tornada

Leo Messi s’ha mostrat satisfet per la victòria contra l’Arsenal. “A la segona part ens hem trobat més còmodes perquè hem disposat de més espais. Hem aconseguit un gran resultat contra un gran equip, però no hi ha res resolt. Sortirem a guanyar el partit de tornada, com tots els partits”, ha declarat sobre l’eliminatòria després d’acabar el partit.

També ha parlat sobre el penal d’avui i els que s’han fallat últimament. “Els porters estan per coses així. Cada vegada és més complicat anotar-los perquè t’estudien més. Per sort, el d’avui l’hem pogut marcar”, ha expressat.