La Fundació Leo Messi assumirà el sou de tot un any de la doctora Míriam Vidal, que s’incorpora al grup de recerca de càncer infantil de la Vall d’Hebron

Leo Messi i la seva Fundació s’impliquen en la lluita contra el càncer infantil. L’astre argentí, a través de la Fundació que porta el seu nou, finançarà durant un any el sou de la doctora Míriam Vidal, investigadora que s’uneix a l’equip de Recerca Translacional en Càncer de la Infància i l’Adolescència de la Vall d’Hebron de l’Institut de Recerca (VHIR), liderat pel doctor Josep Sánchez de Toledo.

La doctora assumirà les tasques de gestió de les dades dels pacients que s’incorporin a un assaig clínic; és a dir, antecedents, resposta al tractament… El doctor Josep Sánchez de Toledo, feliç per la notícia,  ha explicat que l’ajuda de la Fundació Leo Messi complementa els esforços del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l’hospital, del VHIR i d’altres associacions “per millorar la qualitat assistencial, la recerca i el benestar dels nens i adolescents afectats pel càncer, així com de les seves famílies”.

Leo Messi va construir l”Espai Barça’

La Fundació Leo Messi, però, ha ajudat en més d’una ocasió els nens ingressats a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. L’any passat, sense anar més lluny, va finançar la construcció de l”Espai Barça’: una àrea lúdica de 45 metres quadrats amb l’objectiu d’amenitzar l’estada i la recuperació dels nens i adolescents ingressats.