Messi supera César com el futbolista del FC Barcelona que més gols ha marcat en un derbi de lliga contra l’Espanyol en territori blaugrana

Leo Messi mai es cansa de fer història. El ‘10’ va tornar a ser decisiu, encarrilant un derbi perillós contra un Espanyol que arribava virtualment salvat i amb motivació màxima per esguerrar-li la lliga al FC Barcelona. L’argentí va ser dels més actius sobre la gespa, i en una de les primeres ocasions va posar el primer gol del partit amb un gran llançament de falta. Aquesta diana el situa com el màxim anotador a camp blaugrana dels derbis catalans de lliga amb 11 gols aconseguits al Camp Nou, superant els 10 que César va convertir al vell Camp de Les Corts.

El davanter no para d’ampliar els seus registres, i per primer cop en tota la seva carrera ha transformat quatre lliures directes en una mateixa temporada a la Liga BBVA, igualant Dani Parejo com el millor especialista del curs 2015/2016. Orfe de grans tiradors des de la marxa de Ronaldinho, el Barça ha trobat or a les botes de Leo Messi, que és el primer en anotar les citades quatre dianes des que es brasiler en fes sis a la temporada 2006/2007.