Luis Enrique ha assegurat aquest dimarts que Leo Messi està bé, que no pateix cap lesió i que demà es decidirà si pot jugar

L’entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha assegurat aquest dimarts que Leo Messi “està bé” en no tenir cap lesió i, malgrat les molèsties que té als isquiotibials de la cama dreta, ha apuntat que valorarà el mateix dia del partit si juga contra l’Athletic Club de Bilbao en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rey.

“Leo Messi està bé. Aquest dilluns es va confirmar que no té cap lesió i que està bé. Demà el veurem i valorarem si pot jugar, segons com es trobi ell, que és l’important”, ha assenyalat Luis Enrique en una roda de premsa.

Tot i això, l’asturià ha recalcat que “mai” no ha volgut arriscar amb cap jugador. “Una cosa és en una hipotètica final, però si no, sempre sóc partidari de no arriscar. Però Messi no té cap lesió”, ha reiterat.

D’altra banda, el tècnic blaugrana no descarta encara poder tenir el sancionat Luis Suárez, ja que el recurs que va presentar el club al TAD tindrà la seva sentència, en principi, aquest mateix dimarts. “Avui diran si Suárez pot jugar o no. A partir d’aquí, si pot jugar estarà disponible. Aquest és el procediment si no passen coses rares”, ha manifestat.