El RCD Espanyol mantindrà Constantin Galca al càrrec a l’espera del resultat del resultat de l’equip el proper dissabte a Mestalla contra el Valencia CF

El RCD Espanyol no prescindirà dels serveis del seu actual tècnic, Constantin Galca, com a mínim fins el partit del proper dissabte contra el Valencia CF a Mestalla. Després de la golejada de la Real Sociadad al camp dels blanc-i-blaus, s’especulava amb la possible destitució del tècnic romanès.

Finalment tindrà una nova oportunitat a Mestalla per revertir la situació. A favor seu hi està la plantilla, ja que Javi López ha confessat que els jugadors assumeixen la culpa de la desfeta del partit d’aquest dilluns i que el vestuari recolza la continuitat del tècnic romanès.

El club confia en que l’equip pugui tornar alçar el vol, tot i que amb Constantin Galca no s’està millorant la situació esportiva que hi havia amb Sergio González, l’anterior tècnic. Vint-i-quatre punts en joc a la Liga BBVA, dels quals només se n’han aconseguit cinc, han col·locat el tècnic blanc-i-blau a la corda fluixa.