Metal Gear Online per PC llença la versió beta

  0

  Konami anuncia un període de proves per a Metal Gear Online per PC que arriba a Steam aquesta tarda

  Metal Gear Online per PC, l’afegit competitiu disponible amb Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, comença el compte enrere de la seva arribada a Windows PC. Estrenat a totes les consoles on ha sortit a l’octubre, un mes després de l’estrena del joc base, es tracta d’un contingut que els usuaris amb la versió per a ordinadors han hagut d’esperar uns quants mesos més.

  L’anunci de l’arribada de Metal Gear Online per PC s’ha efectuat mitjançant una connexió en directe, a través de Twitch, amb les oficines de Konami que es pot revisionar aquí. Al vídeo de 20 minuts es parla principalment del titular, que arriba avui en qualitat de versió beta per efectuar les primeres comprovacions de funcionament, i del contingut addicional que continuarà rebent el joc.

  Les novetats

  Per accedir a Metal Gear Online per PC es necessita la versió de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain de Steam. Es tracta d’una beta oberta a tots els usuaris amb el joc original, els quals només han d’accedir a la informació del seu joc i habilitar la pestanya que accepta el contingut de proves. Un cop acceptada l’opció, només han d’esperar a que el joc s’actualitzi automàticament. Konami preveu que les proves començaran la nit d’avui, 12 de gener.

  Pel que fa al DLC, Konami ha anunciat un nou mapa pel multijugador que encara no té data d’estrena. Es tracta d’un escenari similar a la Mother Base, la base militar del joc, però dissenyat exclusivament per a Metal Gear Online. Com es pot veure al vídeo del directe, és una zona força gran. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ha estat un dels jocs més esperats de l’any passat, guanyador del premi a millor títol d’acció dels Game Awards i també té l’honor de ser un dels videojocs més polèmics de l’any passat.