Microsoft Band 2: aconsegueix els teus objectius fitness

  0
  Microsoft Band 2

  Microsoft Band 2

  Nova Microsoft Band 2: més sensors per controlar-te millor que mai

  Microsoft ha presentat una nova polsera intel·ligent que li dóna un pas més enllà al dispositiu de l’any passat. La nova Microsoft Band 2 és una solució més ambiciosa i en la qual hi ha un protagonisme especial per als sensors.

  El disseny de la polsera millora gràcies a la nova pantalla protegida per Gorilla Glass 3, la pantalla és AMOLED i té una mida de 32 x 12,8 mm amb una resolució de 320 x 128 píxels. Sota ella trobem un motor hàptic per a notificacions, sensor cardíac òptic, giroscopi de tres eixos, GPS, sensor de llum ambiental, sensor de la temperatura corporal, sensor de llum ultraviolada, micròfon, sensor cutani per a la sudoració i baròmetre.

  La mala notícia és la bateria. Segons Microsoft té una autonomia de només dos dies, i el GPS afecta aquesta xifra a la baixa. És gairebé segur que caldrà carregar tots els dies.

  En l’apartat de bones notícies, la nova Microsoft Band 2 és plenament compatible amb Windows Phone 8.1 mitjançant actualització, amb, dispositius iOS 8.1.2 i posteriors, i amb la major part de terminals Android amb versions 4.3 o posteriors.

  Microsoft Band 2

  Polsera intel·ligent o SmartWatch?

  Al disseny se li uneixen també millores en el programari que permet controlar aquest dispositiu. Entre d’altres, una millor integració amb Cortana, una cosa que farà que la interacció amb les notificacions sigui molt més potent i senzilla. A això se li suma la nova aplicació Microsoft Health, que permet gestionar “el teu propi Big Data” com afirmava la responsable de producte durant la presentació.

  Però també destaca la integració d’un baròmetre que permetrà mesurar l’elevació i tenir en compte l’exercici que realitzem per exemple en pujar escales o en fer passejades per la muntanya.

  Un altre dels sensors destacats que Microsoft va presentar com a novetat va ser el VO2 max, que permet mesurar el màxim volum d’oxigen que l’organisme pot absorbir, transportar i consumir en un temps determinat, una cosa exclusiva de la polsera de Microsoft.

  Microsoft Band 2

  Disponibilitat i preu

  La Microsoft Band 2 es començarà a vendre el 30 d’octubre als Estats Units per un preu de 249 dòlars, un valor 50 dòlars més alt que el de la primera versió. Encara no hi ha informació sobre quan es posarà a la venda a Espanya i altres països.

  Microsoft Band 2