Microsoft publica l’autonomia de la bateria de HoloLens

  0
  Project X-Ray la nova demo de Microsoft HoloLens

  Bruce Harris, tècnic de Microsoft, confirma que la bateria de HoloLens no arribarà a les sis hores d’ús

  La lluita pel domini de la tecnologia fora dels monitors tradicionals ha començat. Fa onze dies es coneixia el preu de Oculus Rift, el dispositiu de realitat virtual de Facebook, i Microsoft comença a moure peça parlant de la bateria de HoloLens. El dispositiu de la companyia propietària de Xbox s’apropa més al concepte de les Google Glass, però amb nombroses novetats.

  És el primer ordinador hologràfic sense fil del món, un invent que empreses com Volvo ja tenen previst d’incorporar als seus plans de màrqueting. A través d’una reunió a Tel Aviv, el tècnic Bruce Harris ha confirmat que la bateria de HoloLens disposarà d’una autonomia màxima de 5 hores i mitja i que, si l’ús de la nova tecnologia de Microsoft és intens, el temps es pot reduïr fins a la meitat.

  Al marge de la bateria de HoloLens, Harris ha confirmat que el camp de visió del dispositiu “serà similar al de tenir un monitor de 15” a 60 centímetres“. A través del vídeo de l’acte a Tel Aviv (enregistrat de manera domèstica), es pot extreure que Microsoft té previst accelerar la promoció del seu nou dispositiu pròximament. Avui, ofereix als creatius l’oportunitat de fer-se amb el kit de desenvolupament de HoloLens a un preu de 3,000 dòlars.

  Tot i que no es tracta d’una tecnología creada per Xbox One, és molt probable que Microsoft acabi adaptant-la a la seva consola. De fet, la seva compatibilitat és un fet, tal com es pot veure a través del pròxim vídeo.