Tot i tractar-se d’una exclusiva per a Xbox One, finalment Microsoft es fa enrere i distribuirà la nova obra de Remedy a Windows 10

Sembla que la polèmica amb Quantum Break no acaba. Fa poques hores, Microsoft ha fet pública una notícia que molts usuaris de la seva consola no han rebut amb bones sensacions: Quantum Break per a PC és una realitat i en distribuirà una còpia gratuïta amb la compra de la versió que arriba a Xbox One.

Fins ahir, el videojoc es tractava d’una de les estrenes exclusives de més pes del 2016 al que s’enfronta Xbox One. Però, sembla que a Redmond s’ho han repensat i Quantum Break per a PC arribarà de la mà de la versió de Xbox One el 5 d’abril. Cal dir que molts posseïdors de la consola de Microsoft han rebut la notícia com una traïció, al veure la seva adquisició de la consola com una garantia a l’hora de rebre títols exclusius.

Phil Spencer, el principal responsable de Xbox, ha sortit a defendre el canvi d’opinió de la companyia directament des de Twitter, on ha intentat rebatre els comentaris d’alguns internautes descontents. L’usuari “The CrapGamer“, per exemple, assegurava haver cancel·lat la seva reserva del joc al conèixer l’existència de Quantum Break per a PC. Phil Spencer responia així:

Has cancel·lat la reserva d’un videojoc al qual vols jugar perquè algú altre podrà provar-lo a Windows 10?

Tot i això, molts usuaris pensen que aquesta és la primera de moltes maniobres similars per part de Microsoft, que dedica cada cop més pes al seu nou sistema operatiu i menys a la seva consola. A continuació, les especificacions tècniques de Quantum Break per a PC amb les opcions mínimes, recomanades i ultra.

SPECS Q