L’estudi desenvolupador Comcept anuncia que Mighty No. 9 queda posposat fins estiu, el tercer retard d’un títol materialitzat gràcies al micromecenatge

Davant la notícia que Mighty No. 9 queda posposat fins estiu, molts podrien pensar que es tracta d’un déjà vu. El fet és que el successor espiritual de l’emblemàtic Mega Man ha allargat la seva data d’estrena fins a 3 vegades i, ara que semblava que finalment arribaria als prestatges el 9 de febrer, no ho farà fins ben entrada la primavera.

Mighty No. 9 és un videojoc encapçalat pel creatiu Keiji Inafune, el pare de Mega Man, i s’ha fet realitat gràcies a una campanya de finançament a la web Kickstarter. Al principi estava fixat per abril de 2015, una data que més tard es va traslladar a mitjans de setembre per tornar a moure’s fins a principis de febrer.

Un dels primers grans èxits de Kickstarter

Tot i que Mighty No. 9 queda posposat fins estiu, no hi ha motius per creure que la qualitat del joc es veurà afectada. El projecte va ser recolzat per més de 67,000 mecenes, acumulant un total de 3,8 milions de dòlars l’any 2013. Amb una primera arribada per Xbox One, PlayStation 4, Wii U i PC, també acabarà aterrant a PlayStation Vita i Nintendo 3DS.

A continuació, el clip promocional amb el recorregut de la primera pantalla de Mighty No. 9.