El pilot català Miguel Molina creua la meta primer, sent aquesta la seva segona victòria des que competeix en el DTM

Miguel Molina (Audi) va guanyar ahir a la tarda la primera cursa del DTM que se celebra aquest cap de setmana a Lausitzring, tercera prova puntuable de la temporada del campionat alemany. El de Lloret de Mar va fer vàlida la pole aconseguida durant el matí i, d’aquesta manera, signava la seva segona victòria en el DTM.

El pilot català va suar de valent per creuar la meta en primera posició, ja que el seu company d’Audi, Jamie Green, es va situar líder durant els primers compassos de la cursa. Tot i així, el ritme de Molina era més ràpid i, finalment, va poder recuperar la posició que havia perdut a la sortida, lloc que no abandonaria fins a la bandera a quadres. Audi signava així un doblet, mentre que el Mercedes de Robert Wickens tancava la zona del podi amb la tercera posició.

Amb els 25 punts de la victòria, Miguel Molina fa un pas de gegant en la classificació general de pilots, situant-se en l’onzena posició. L’altre pilot català del DTM, Daniel Juncadella, va acabar la cursa divuitè.

Aquesta és la segona victòria de Miguel Molina en el campionat alemany de turismes, la qual se suma a la que va aconseguir la temporada passada en la penúltima prova del certamen celebrada al Circuit de Nürburgring.