El pilot català Miguel Molina disputarà la seva setena temporada al DTM

Audi i Miguel Molina presenten el nou RS 5 DTM amb el qual el pilot català afrontarà la seva setena temporada al DTM, un any més enquadrat a l’equip Audi Sport Team ABT Sportsline.

Miguel Molina afronta una nova temporada al DTM com a pilot oficial Audi. El pilot de Lloret de Mar va fer historia la passada temporada en convertir-se en el primer català en aconseguir una victòria en el certamen alemany, amb una carrera perfecta durant la penúltima cita del campionat disputada al circuit de Nürburgring, aconseguint el “triplet”: pole, volta ràpida en carrera i victòria.

Molina formarà una vegada més part de l’equip Audi Sport Team ABT Sportsline, en el qual es mantenen respecte a la formació de l’any passat Mattias Ekstrom i Edoardo Mortara, mentre que Nico Müller ocupa el lloc de Adrien Tambay.

Després dels primers assajos realitzats al Circuit de Monteblanco, en els quals Audi Sport va desplaçar dues unitats del RS 5 DTM 2016 que van cobrir més de 3.200 quilòmetres amb Jamie Green i Mattias Ekström al volant durant tres dies de proves, els següents test de pretemporada tindran lloc a Hockenheim entre els dies 5 i 8 d’abril. La normativa no permet grans canvis tecnològics, per la qual cosa Miguel Molina i la resta de l’esquadra de pilots Audi pel DTM 2016, que prendran part en els test, tenen com a objectiu posar a punt i seguir afinant al detall un cotxe que es va imposar en 10 de les 18 carreres disputades el passat any.

“L’any passat teníem sens dubte el millor cotxe de tota la graella, quelcom que va quedar clar amb els resultats del principi de temporada. Però el nou reglament, amb les traves imposades als cotxes guanyadors, va acabar perjudicant-nos molt. Encara no està del tot definit el reglament per al 2016, però aquest any tot apunta al fet que el Campionat estarà molt igualat. No hi ha molt marge de millora perquè les evolucions estan congelades per reglament, però tenim bones sensacions dels primers test de pretemporada, i seguirem afinant principalment tot el referent a la posada a punt del cotxe”, va comentar Miguel Molina.