La primera app de Nintendo esgota fins al final el seu anunci on es confirmava que Miitomo s’estrenaria fora del Japó abans d’abril

Fa una setmana, Diari Català anunciava l’arribada de Miitomo a iOS i Google Play. Es tracta del primer videojoc de Nintendo que arribarà al mercat dels dispositius mòbils, la primera de les 5 estrenes de l’empresa japonesa que arribaran als nostres smartphones durant el 2016.

Però, fins avui (dos dies abans de l’estrena oficial) no s’ha conegut la data d’estrena oficial de Miitomo, el 31 de març, tot i estar parlant d’un títol que amb paraules de Nintendo «s’estrenarà a la resta del món el mes de març». Sens dubte, Nintendo ha esgotat fins l’última bala del carregador a l’hora de publicar el seu videojoc més enllà de terres nipones.

miitomo_V1

Miitomo arribarà també amb My Nintendo, el substitut del Club Nintendo. Es tracta del nou sistema de punts i recompenses per la compra de productes de Nintendo o per la utilització dels mateixos (Miitomo et recompensa amb punts pel simple fet de jugar-lo) que es poden intercanviar per altres videojocs o per descomptes per a jocs de Wii U i Nintendo 3DS.

Coincidint amb l’estrena de Miitomo, la eShop de Nintendo (la tenda digital oficial) incorporarà l’opció de comprar productes de Wii U o 3DS des de la web oficial; una característica que fa temps que la competència ha fet possible però que fins avui l’empresa responsable de Super MarioPokémon no ha decidit incorporar.