El salt de la famosa empresa de videojocs al terreny dels smartphones és a punt de fer-se realitat

Fa un any, el món dels videojocs es despertava amb una sorpresa inesperada: Nintendo i DeNA (una empresa japonesa amb pes al món dels dispositius mòbils) acordaven fer el salt al món dels videojocs per a smartphones. Després de diverses hipòtesis que asseguraven que el primer videojoc estaria protagonitzat per Mario, finalment es va a donar a conèixer el primer títol que, sota el segell de Nintendo, es podria jugar a iOS i Android.

Parlem de Miitomo, una aplicació gratuïta amb compres integrades que ja s’ha estrenat al Japó i arribarà a les nostres cases abans d’abril. Miitomo és un videojoc amb una naturalesa remarcadament social; el teu objectiu és crear un personatge i comunicar-te amb els teus amics (de Facebook i Twitter) per obtenir punts, pujar de nivell i tenir accés a més ítems.

miitomo_V1
L’aposta social de Nintendo, Miitomo | Font: Redacció

La seva principal motivació és la d’anar comunicant-te amb les teves amistats mitjançant un avatar personalitzable mitjançant monedes, una divisa del joc que s’obté responent a preguntes que amplien la informació sobre el teu perfil, interactuant amb altres Miitomo o, directament, pagant.

A la vegada, el videojoc compta amb diversos minijocs als quals, per 500 monedes la partida, pots obtenir diferents premis com més roba per al teu Mii. No hi ha un repte evident a Miitomo més enllà del d’anar interactuant amb les teves amistats enviant fotografies i preguntes que et recompensen amb punts. En pots obtenir més informació a la pàgina oficial.

miitomo1

Miitomo arribarà a Europa abans del primer dia d’abril però, si no pots esperar, pots descarregar-ne l’aplicació (amb castellà però sense totes les seves funcionalitats disponibles) mitjançant Google Drive.