El Mazda MX-5 segueix acumulant premis i lloances

Després de ser nomenat Cotxe de l’Any 2016 i d’haver-nos tret un somriure enorme a nosaltres, el Mazda MX-5 segueix rebent multitud de bones notícies. La marca japonesa segueix d’enhorabona amb el petit però divertit descapotable ja que, després del llançament de la primera generació al 1989, el passat 22 d’abril el Mazda MX-5 va complir un milió d’unitats produïdes, una xifra absolutament rècord per a un vehicle descapotable.

Ara per ara, la unitat un milió no serà d’un particular, sinó que serà propietat de la marca i anirà d’esdeveniment en esdeveniment per tot el món, iniciant el recorregut el dia 3 de maig en el Festival de Flors d’Hiroshima. Fins al 26 de juny no arribarà a Europa i el primer esdeveniment on el podrem veure en directe serà el Festival of Speed de Goodwood, lloc obligat de pelegrinatge almenys un cop a la vida per a tots els amants del motor.

A més de la increïble xifra de producció, el Mazda MX-5 també posseeix el títol del roadster més venut de la història. Això és sens dubte degut al bon producte i ser un dels models més icònics del planeta. I no és per menys, ja que a més d’un atractiu disseny, el Miata ofereix unes sensacions de conducció que pocs donen, i això sense tenir una potència desmesurada, però sí un pes molt ajustat i una posada a punt digna dels millors esportius.

Segurament, un cop acabi el seu periple per tot el món, la unitat un milió sortirà a subhasta i serà una bona oportunitat per a qualsevol col·leccionista o enamorat del petit descapotable.