Milky Chance canten la ‘dansa robada’ a Pedralbes

0

La banda musical d’Alemanya aterra, aquesta nit, al festival català per presentar el seu àlbum ‘Sadnecessary’

Clemens Rehbein, cantant i instrumentista, i Philipp Dausch, encarregat de la part electrònica i la producció, són els dos homes que formen el grup musical alemany Milky Chance‘, que avui actuen als ‘Jardins de Pedralbes’ a les 22.00 h.

El seu gran èxit ve de la mà del single Stolen Dance que va ser número u a les llistes principals de la música a Europa. La coneguda cançó forma part del seu primer àlbum ‘Sadnecessary‘ (2013) que inclou altres singles, com ‘Down By The River‘, amb els quals es van guanyar molts seguidors a Amèrica.

Tots dos artistes han nascut en la localitat de Kassel i, actualmente, tenen contracte amb la discogràfica de la mateixa ciutat ‘Lichtdicht Records’. Per què són bons? La resposta és clara: creen una nova forma d’escoltar la música. Un personal downtempo pop i perfilant unes cuidades melodies electro-acústiques que els han valgut per poder actuar en prestigiosos festivals com el d’avui a Catalunya, i els que els hi venen aquests propers diez, com són el ‘Bergenfest 2016′, a Bergen; ‘La Caja Mágica‘, a Madrid, o bé; el ‘SummerFest 2016′, a Milwaukee.

Un dia van escriure un text en el qual es declaraven a la seva estimada afirmant que se sentien sols en el món i la necessitaven per tirar endavant amb una condició: ballar amb ella. Aquest és el sentit de ‘Stolen Dance‘, la seva cançó icònica. I és que, des que es va posar en línia ja l’han vist més de 160 milions de vegades a YouTube i aquesta plataforma els hi va permetre l’oportunitat d’experimentar l’èxit que avui en dia coneixem d’aquest grup musical.

 

Milky Chance actuen als Jardins de Pedralbes | ROCK CULT (TWITTER)
Milky Chance actuen als Jardins de Pedralbes | ROCK CULT (TWITTER)