El Kia Sorento s’ha alçat com el Millor Cotxe de l’Any a Catalunya 2016

Un any més, i ja van tres, l’Associació Premsa Motor de Catalunya (APMC) va celebrar el seu gran dia amb l’entrega del premi del Millor Cotxe de l’Any a Catalunya 2016, amb el Kia Sorento com a protagonista, i el Millor Directiu de l’Any, adjudicat a Leopoldo Satrústegui, director general de Hyundai Motor Espanya.

La tercera edició d’aquest prestigiós guardó, celebrat el dijous al vespre, serveix per reafirmar un cop més l’aposta de Catalunya per tot allò que faci referència al món del motor. En aquest cas es posa especial èmfasi en tots aquells que comuniquem, d’una forma o altre, tot allò que envolta al món de les dues i quatre rodes, però també a la pròpia indústria que, amb iniciatives com aquesta, veuen com els seus productes surten més reforçats i valorats.

En el cas del premi per al Millor Cotxe de l’Any a Catalunya 2016, el guanyador ha estat el Kia Sorento, el gran SUV de la marca coreana que, gràcies a la seva comunió entre disseny i espai, s’ha convertit en un èxit i referent en el seu segment. El podi el completaven dos models SUV, sent el Renault Kadjar segon i el Hyundai Tucson tercer.

El jurat, per a la votació, ha tingut present diferents aspectes dels models com el disseny, tecnologia, eficiència, seguretat, relació qualitat-preu, i altres punts que el client sempre té en ment quan escull un vehicle o altre. L’encarregat de fer entrega del guardó va ser el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Així mateix, l’altre premi, el de Millor Directiu de l’Any, va caure en mans de Leopoldo Satrústegui, director general de Hyundai Motor Espanya, qui suma una llarga trajectòria en el món de l’automoció, passant per diferents càrrecs que l’han fet créixer com a professional del sector.

Amb aquesta tercera edició, L’APMC consolida aquest guardó com un esdeveniment estratègic i clau per entendre la importància del món de l’automòbil a Catalunya.