Millor… Solteres!

0

Bones interpretacions de Rebel Wilson i Dakota Johnson

Hi ha moltes formes de ser solter, però la d’Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom i David és especial. Nova York és una ciutat plena de cors solitaris que busquen a la seva mitjana taronja. I en qualsevol lloc, entre converses suggeridores i relacions d’una nit, aquests solters tenen en comú la necessitat de saber com ser solters en un món on l’amor està en contínua evolució.

No hi ha més d’especial. La comedia Mejorsolteras‘, (2016) del director Christian Ditter és una altra volta de rosca als arguments massa utilitzats de les ja sobreexplotades comèdies romantiques que, en aquesta ocasió, es deixa veure amb simpatia. Es tracta d’un nou Love Actually‘ (2003) d’una hora i 50 minuts de rodatge, però parlant dels temps actuals.

L’elenc compta amb dues interpretacions a destacar. Sobretot la de l’eixerida i molt simpàtica Rebel Wilson i una Dakota Johnson més pudorosa que en les escenes de sexe de la primera entrega de ’50 sombras de Grey‘ (2015).

Si a tot això li unim, per una banda, una excel·lent banda sonora barrejada pels tècnics Danny Michael i Ronald Eng, i l’intent de trencar amb els típics arguments de sempre, amb un guió impecable, realitzat per Abby Kohn, Dana Fox, Liz Tuccillo, Marc Silverstein, les crispetes provoquen bones i desitjables rialles.