Mimicker Alarm és l’alarma de Microsoft que et posarà reptes per poder apagar-la

Microsoft ha presentat una nova aplicació dirigida als propietaris d’un Android, es tracta de Mimicker Alarm, una alarma peculiar i alhora divertida.

Mimicker AlarmMimicker Alarm ens posarà una sèrie de proves cada vegada que soni l’alarma, aquestes proves hauran de ser superades si volem que la melodia deixi de sonar (ideal per als més dormilegues).

Les proves són diverses, com ara fer-te un selfie amb una determinada facció (somrient, trist, enfadat…), l’aplicació analitzarà la captura i el donarà per bona sempre que compleixi amb la prova, al finalitzar ens donarà l’opció de compartir-la en les nostres xarxes socials preferides.

Una altra prova pot ser la de buscar un objecte amb un determinat color amb la càmera del mòbil o que pronunciem un embarbussament en veu alta.

Quan l’alarma soni, tindrem l’opció de posposar-la cinc minuts o apagar-la, en el cas de fer el primer, tornarà a sonar, però sempre acabarem enfrontant al repte designat, per la qual cosa no hi ha cap manera d’escapament, tindrem 30 segons per completar el repte, si no ho fem en aquest temps, l’aplicació tornarà a sonar interpretant que ens hem tornat a dormir.

Totes aquestes opcions poden ser escollides per l’usuari, per tant podrem alternar les proves cada dia perquè no es faci monòton, si us costa dir-li adéu als llençols, és una aplicació ideal per a vosaltres.

Mimicker Alarm

De moment l’aplicació sembla estar disponible només a la Play Store d’Estats Units, però no trigarà a arribar a estar disponible en els altres països.

Mimicker Alarm
Price: Free