Una bona manera de veure el cel amb el Mini Cabrio John Cooper Works

Si voleu un GTI divertit i que pugueu veure el cel, no busqueu més, el vostre cotxe és el Mini Cabrio John Cooper Works. Potent, dinàmic i amb molta personalitat, així es presenta el petit descapotable britànic.

El més interessant per conèixer és el seu propulsor, un boc de quatre cilindres i 2 litres turbo que genera la xifra de 231 CV de potència i 320 Nm de parell màxim. Tota la força s’envia a l’eix davanter a través d’una caixa de canvis manual o, si ho desitgem, una caixa automàtica Steptronic de sis velocitats. Amb això, aconsegueix un 0 a 100 km/h en només 6,6 segons (6,5 segons amb el canvi automàtic) i una velocitat punta de 246 km/h (240 km/h amb el canvi automàtic). Tot i les seves altes prestacions pel tipus de vehicle que és, homologa un consum de 6,5 l/100 km (5,9 l/100 km amb canvi automàtic).

Mini Cabrio John Cooper Works, el GTI descapotable | Diari Català
Vista posterior

Tècnicament, aquest Mini Cabrio John Cooper Works també suma diferents elements per proporcionar una dinàmica més alegre. En aquest sentit, munta un sistema d’escapament específic, frens Brembo, noves barres de torsió i una suspensió ajustada esportivament. Totes aquestes millores s’ajunten amb un pes de 1.310 quilograms (1.320 amb el canvi automàtic).

Pel que fa al disseny exterior, el Mini Cabrio John Cooper Works segueix les línies de la versió de tres portes, la qual ja vam poder provar, amb llandes de 17 polzades, para-xocs específics, taloneres, etc. Això sí, en aquest cas sempre amb el sostre obert amb la possibilitat de tapar-nos amb una capota de tela. Si ens fixem en les seves mesures, fa 3.874 mil·límetres de llarg, 1.727 mm d’ample i 1.415 mm d’alçada.

A l’interior destaquen els seients esportius, un nou disseny de volant, pedals d’alumini, entre d’altres elements. El maleter proporciona una capacitat de 160 litres amb la capota recollida, i 215 litres amb la capota posada.