El primer ministre, Charles Michel, rebutja aquestes dimissions i seguiran al govern

El ministre de l’Interior belga, Jan Jambon, ha confirmat que tant ell com el ministre de Justicia, Koen Geens, han presentat la dimissió en la darrera reunió de Govern. El primer ministre del país, Charles Michel, les hauria rebutjat considerant que no és un bon moment per perdre als ministres d’Interior i de Justicia, després dels atemptats del passat dimarts a Brussel·les.

“Hi ha hagut dos errors, que impliquen tant al ministeri de l’Interior com al de Justicia però, de moment, continuarem fent la nostra feina”, ha declarat Jambon al diari belga Le Soir. Aquestes dues dimissions es produeixen el dia que Charles reuneix el comitè ministerial per analitzar el cas d’Ibrahim Bakraoui després de les últimes informacions sobre el seu recorregut per Europa.

Bakraoui va ser expulsat de Turquia després d’haver estat detingut quan intentava entrar de manera il·legal a Síria. El president turc, Recep Tayyip Erdogan, va assegurar aquest dimecres que Bakraoui va ser tornat a Bèlgica perquè se li considerava un combatent estranger i que les autoritats belgues no ho van detenir.

 

Compartir
Article anteriorTràiler d’estrena de Dark Souls 3
Article següentLes 5 frases de Johan Cruyff
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]