El Mitsubishi Space Star 2016 ha estat presentat al Saló de Los Ángeles

El Saló de Los Ángeles ha arribat carregat de novetats de quasi totes les marques. Una d’elles és Mitsubishi que ha aprofitat l’ocasió per mostrar-nos la renovació o restyling del seu petit utilitari, el Mitsubishi Space Star 2016, el qual arriba amb un nou frontal, un interior més detallista i amb més potència (només als Estats Units).

Com venim explicant, el Mitsubishi Space Star 2016 aporta un frontal que ha estat redissenyat amb una nova graella, unes òptiques de nou disseny i un para-xocs renovat. A la part posterior també s’ha modificat el para-xocs, així com s’ha introduït un nou aleró més estètic. A la part lateral destaquen les llandes de nou disseny. Amb tots aquests retocs s’ha aconseguit millorar el rendiment aerodinàmic combinat amb un reduït pes de 845 quilograms. Aquests dos factors ajudaran a oferir uns consums continguts.

Si ens endinsem, el Mitsubishi Space Star 2016 mostra un habitacle més cuidat per tal de posicionar-se correctament al mercat. Un exemple d’això són els nous entapissats dels seients i el quadre de comandaments totalment renovat. Així mateix, el maleter ofereix la mateixa capacitat com fins ara, 235 litres.

Pel que fa als motors, aquests es mantenen intactes a Europa amb la mateixa oferta actual, tot i que a Estats Units arriba el 1.2 litres de 80 CV. El Mitsubishi Space Star 2016 arribarà al mercat espanyol al març del 2016.