El Mitsubishi Space Star ja circula des de fa un any en altres mercats sota el nom de Mitsubishi Mirage, substitut del Colt

Per molt que el nostre mercat s’hagi recuperat, encara hi ha marques que no poden llançar-se sense pensar-ho prèviament. Per això la marca japonesa Mitsubishi no s’ha decidit a llançar el Space Star fins ara. Així calculen amb temps i veuen la reacció en altres mercats com l’americà, on ha rebut la denominació de Mitsubishi Mirage.

Mitsubishi Space Star
El nou Mitsubishi Space Star té una relació qualitat/preu notable | Foto: Mitsubishi

El Mitsubishi Space Star és el progenitor natural de l’antic Colt però té una estètica molt més agraciada i actualitzada. Estem parlant d’un model compacte petit i el seu disseny és perfecte per a aquest sector, en el qual necessiten guanyar volum mitjançant superfícies corbades. El seu frontal ha sofert un lleuger restyling per aportar una imatge una mica més juvenil amb una graella cromada i un para-xocs més agressiu a la vegada que elegant. Tot això aconseguint un coeficient aerodinàmic de 0,27 Cx, un element, que sumat a un pes de 845 kg, és clau per poder aconseguir l’eficiència de combustible que tant el caracteritza.

Aquesta millora de la seva imatge exterior es tradueix en un interior més cuidat, amb especial atenció en el material del seu habitacle així com amb nous teixits per als seus seients. El quadre de comandaments i botoneria s’ha actualitzat i compta amb una pantalla LCD des de la qual es controla el sistema d’informació i infoentreteniment. La connectivitat és un altre dels elements treballats i el Space Star és el primer Mitsubishi que compta amb Android Auto i Apple Carplay per poder veure el teu mòbil a la pantalla i gestionar-ho tot. El maleter és una altra de les sorpreses ja que signa un volum de 235 litres, molt bo per a les dimensions del vehicle.

El maleter del Space Star és notable comparat amb la competència | Foto: Mistubishi
El maleter del Space Star és notable comparat amb la competència | Foto: Mistubishi

Però la seva evolució no se centra només en l’estètica i a nivell dinàmic també presenta algunes novetats. Els reglatges de la suspensió s’han optimitzat per afegir rigidesa a la part davantera i mantenir certa estabilitat sense perdre confort. Aquest model segueix presumint d’un radi de gir envejable de 4,6 metres. Respecte al motor que arriba a Espanya és un propulsor gasolina tricilíndric de 1.2 litres que signa una potència de 81 CV i un consum de 4,1 litres als cent.

Mitsubishi Space Star
El nou Mitsubishi Space Star te un nivell d’equipament tecnológic superior | Foto: Mitsubishi

El millor d’aquest cotxe ho deixo per al final: el seu preu. El Mitsubishi Space Star o, anteriorment el Colt, s’ha caracteritzat per tenir una relació preu/qualitat de notable i seguirà sent així. Estarà disponible en dos nivells d’acabat i el d’accés és el Motion, per 12.400 euros, amb sistema d’assistència en arrencada en pendent, control de velocitat creuer, sensor de pluja i moltes altres coses de sèrie. Per aquells que vulguin anar un pas més enllà només hauran de pagar mil euros més per a la versió Kaiteki (13.400 euros) i tindran navegador i altres detalls més que en qualsevol altra marca sumarien euros i euros a la llista final.