“Modern Family” torna al canal Fox

0
Modern Family
Foto: Fox
Modern Family
Foto: Fox

Torna una de les famílies més controvertides de la televisió “Modern Family”

“Modern Family” compta amb el suport incondicional del públic i la crítica, ja que ha guanyat els cinc últims Emmy com a millor comèdia, alguna cosa que fins avui només havia aconseguit “Frasier”. Les noves aventures de “Modern Family” tornaran a FOX a la tardor, concretament el canal estrena en primícia a Espanya la setena temporada d’aquesta sèrie el dimecres 14 d’octubre a les 22.00 hores.

A l’últim episodi de la sisena temporada, vam assistir a la graduació d’Alex (Ariel Winter), tota una celebració que Phil (Ty Burrell) es va perdre per estar de viatge i malalt a Seattle. Un esdeveniment en el qual Claire (Julie Bowen) va acabar molt contenta ja que la seva filla la va convidar a Europa amb ella, un dels regals per la seva graduació. A casa dels Prichett-Delgado, Jay (Ed O’Neill) es va enfrontar a Gloria (Sofia Vergara) per culpa del seu cosí que estava de visita a casa; i a la llar dels Prichett-Tucker, Mitch (Jesse Tyler Ferguson) va decidir no explicar-li a Cam (Eric Stonestreet), que havia estat acomiadat, una situació que només va empitjorar quan Cam va començar a sospitar que el seu marit li enganyava.

[quote]“Modern Family” compta amb el suport incondicional del públic i la crítica, ja que ha guanyat els cinc últims Emmy com a millor comèdia, alguna cosa que fins avui només havia aconseguit “Frasier”[/quote]

Al nou lliurament, veurem si finalment Andy li demana matrimoni a la seva núvia Beth, cosa que li trencaria el cor a Haley (Sarah Hyland) i que en part va ser motivat per Phil, que es va adonar massa tard que tots dos estan enamorats.

Creada per Steven Levitan i Christopher Lloyd, la sèrie s’endinsa amb sentit de l’humor sobre la institució de la família no només per mostrar diferents alternatives, sinó per demostrar com aquestes alternatives poden també conviure juntes, encara que sigui amb grans dosis d’ironia.