Món Paral·lel ocult dins de la Terra|Diari Català

Sembla que els científics troben més i més evidències que demostren l’existència d’un Món paral·lel.

Físics de la Universitat de Stanford van aconseguir calcular el nombre hipotètic d’universos que es van formar com a resultat del Big Bang. Segons ells, el Big Bang va crear 101.016 universos. És molt possible, però, que hi pugui haver uns dins dels altres, incloent el nostre planeta. Per tant, és probable que hi hagi una altra terra oculta a l’interior del planeta Terra.

La teoria de la Terra buida es remunta a períodes antics de la història de la civilització humana. Els antics savis creien que hi havia un món subterrani sencer amb les seves criatures subterrànies vivint a l’interior del planeta. Pot semblar a molts que és només una percepció primitiva i ingènua de l’estructura del món.

A l’antiga Grècia, hi havia un mite sobre Tartar – el món subterrani de mal averany. El filòsof Anaxàgores (5è segle dC) va construir un model de creació compost per la terra plana envoltada per l’esfera d’aire i el núvol d’èter. Ell va escriure sobre l’existència del món paral·lel amb la seva gent, ciutats i fins i tot cossos celestes. Si el planeta Terra és el centre de l’univers, on viu aquesta gent? ¿Viuen a terra?

Món Paral·lel ocult dins de la Terra|Diari Català

La hipòtesi sobre l’existència d’espai buit a l’interior del planeta Terra va aparèixer més tard també. La tesi va ser defensada per Galileu, Franklin i Lichtenberg, entre d’altres.

En 1818, John Cleves Symmes va fer vessar el Congrés dels EUA, les universitats ja destacats científics amb missatges, en els quals ell estava tractant de provar que la Terra estava feta de diverses esferes concèntriques amb obertures en els pols.

L’acadèmic soviètic V. Obruchev va proposar una hipòtesi sobre un meteorit gegant que va xocar contra la Terra en temps primitius. Segons ell, el meteorit va poder haver trencat l’escorça del planeta i va crear el buit interior.

L’investigador Cyrys Teed dels EUA, va dir que la superfície de la Terra podria ser la capa interior d’una esfera. La teoria es coneix com la hipòtesi de la “concave hollow Earth” (Terra concaba buida). Segons aquesta teoria, tots vivim en la capa interna de la Terra.

Anem a assumir que el món subterrani existeix i que hi ha algú vivint allà en aquell món. A què es poden semblar aquestes criatures? Poden ser els monstres misteriosos, els existents o no existents els quals han estat desconcertants per a la humanitat durant segles? (Traduït a l’anglès de yoki.ru).

En aquest curt de la NASA es pot veure molt clarament l’obertura de la terra buida així com els corrents d’aurora australiana des de l’interior per il·luminar la ionosfera exterior.

Per què la terra és buida i els pols geogràfics no hi

Món Paral·lel ocult dins de la Terra|Diari CatalàAbans de que Colom descobrís Amèrica, la creença en l’existència d’un nou món a l’altre costat de l’Atlàntic, en la forma d’un continent occidental, era considerat com el somni d’un boig.

Igualment estrany, en el nostre propi temps, és la creença en l’existència d’un Nou Món, un món subterrani, a l’interior buit de la Terra, i que és tan desconegut per a la humanitat actual com el continent americà va ser per als europeus abans de el seu descobriment per Colom. No obstant això, no hi ha cap raó per la qual, també, no pugui ser descobert i establir la seva existència com un fet.

Arnoldo d’Azevedo, en la seva “Geografia Física”, va escriure el següent sobre el món misteriós sota dels nostres peus, sobre el qual els científics no saben res més enllà d’uns pocs quilòmetres de profunditat, complimentant només teories, hipòtesis i conjectures per ocultar la seva ignorància:

[quote]Tenim sota els nostres peus una immensa regió, el radi és 6.290 quilòmetres, que és completament desconeguda, desafiant la vanitat i la competència dels científics.[/quote]

Els científics han penetrat fins a la data només uns pocs quilòmetres dins de la terra, i el que està més a baix no saben res, depenent només de conjectures, endevinalles i suposicions. Moltes de les teories i creences comunament acceptades sobre l’interior de la Terra no descansa en cap base científica, i semblen originar-se en l’antiga idea eclesiàstica del foc de l’infern al centre de la Terra, que és tant com la creença dels científics que el nucli de la Terra és una massa de foc i metall fos.

La superfície total de la Terra és de 197 milions de quilòmetres quadrats i el seu pes estimat és de sis mil trilions de tones. Si la Terra fos una esfera sòlida, el pes seria molt més gran. Aquesta és una entre altres evidències científiques de que la Terra té un interior buit.

No hi ha pols físics

El primer a presentar la teoria que la Terra és buida amb obertures en els pols va ser un pensador nord-americà, William Reed, autor del llibre, “Phantom of the Poles (El fantasma dels pols)”, publicat en 1906. Aquest llibre ofereix el primer recull d’evidència científica, sobre la base dels informes d’exploradors àrtics, en suport de la teoria que la terra és buida amb obertures en els pols. Reed calcula que l’escorça de la Terra té un gruix de 800 quilòmetres, mentre que l’interior buit té un diàmetre de 6.400 quilòmetres.

[quote]La terra és buida. Els Pols, tant de temps buscats, són fantasmes. Hi obertures en els extrems nord i sud. A l’interior hi ha vasts continents, oceans, muntanyes i rius. La vida vegetal i animal és evident en aquest Nou Món, i és probable que estigui poblat per races desconegudes per als habitants de la superfície de la Terra. [/quote]

Reed va assenyalar que la Terra no és una veritable esfera, sinó que és aplanada en els Pols, o més aviat, comença a aplanar quan un s’aproxima a l’hipotètic Pol Nord i Sud, que en realitat no existeixen perquè les obertures al seu interior buit es produeixen allà.

A partir de 70 a 75 graus latitud nord i sud la Terra comença a corbar-se. El Pol no és més que la vora exterior d’un cercle magnètic al voltant de l’obertura polar. L’article complet en angles: infinity

Altres escriptors del passat afirmen que els “Mestres Ascendits amb la saviesa esotèrica de les sub-àrees poblen les coves subterrànies. LaAntártida, l’Àrtic, el Tibet, el Perú i la Muntanya Shasta a Califòrnia són tots llocs on accedir al món ocult de la Terra Hueca. Segons s’informa, aquestes són bases d’origen d’ovnis.

Al març de 1962 l’edició de la revista “Flying Saucers”, escrit pel seu editor, Ray Palmer, que creu que els plats voladors provenen de l’interior buit de la Terra a través de les seves obertures polars. L’article es va titular, “the North Pole – Russian Style” (el Pol Nord estil rus). S’hi descriuen els notables descobriments realitzats per exploradors de l’Àrtic russos, els que confirmen la teoria d’una Terra buida i obertures polars.

Món Paral·lel ocult dins de la Terra|Diari Català

[quote]Ells no vénen, ja són aquí. I la millor part és que vivim a casa seva. Hi ha sistemes antics de túnels i ciutats enterrades sota la superfície del planeta en què molta gent va optar per viure, però no està relacionat amb civilitzacions senceres amb cultures avançades. Les civilitzacions que pensem sota de la superfície – coexisteixen amb el nostre programa de reixeta energètica electromagnètica 3D. Movem la nostra consciència dins i fora d’aquestes realitats paral·leles, pel que semblen ser físiques. Explora en profunditat l’estil de vida i societat d’altres civilitzacions avançades que ja van aconseguir l’estat ascendit de consciència que és el nostre destí humà[/quote]