Mónica Naranjo número 1 a iTunes

0

L’artista Mónica Naranjo número 1 de la llista iTunes a Espanya amb ‘Jamás’ un avançament del seu àlbum ‘Lubna’

Després de més de 7 anys treballant al més absolut secretisme, Mónica Naranjo ens presenta ‘Lubna’, el seu setè àlbum d’estudi que estarà a la venda el 29 de gener del 2016.

“Tal dia com avui, fa ja 7 anys, un amic molt proper va posar sobre les meves mans l’esborrany d’una novel·la que va hipnotitzar la meva ànima i va alimentar l’esperança al meu cor. En ell vaig tornar a refrescar a través dels seus capítols i els seus protagonistes, el veritable sentit de la vida en tota la seva magnitud; i ho curta i insignificant que pot arribar a ser si ens abandonem a la seva desídia sense plantar cara al seu costat més tèrbol i cruel”.

‘Lubna’ és sens dubte el projecte més ambiciós de la seva carrera, una òpera rock on la música està concebuda per il·lustrar la narració de múltiples històries que s’entrecreuen.
Una obra inclassificable i complexa, plena de passatges instrumentals d’orquestra simfònica i cors que alternen amb cançons on la veu de Mónica Naranjo sobresurt plena de matisos i amb una amplitud de registres com mai abans l’havíem escoltat.

Moments d’un lirisme de gran bellesa donen pas al drama més absolut a tipus de banda sonora que se salta totes les regles convencionals. Precisament sortir del que s’estableix és una cosa que Mónica Naranjo ha mantingut al llarg de tota la seva carrera. El camí fins a arribar a ‘Lubna’ es va iniciar fa 7 anys amb ‘Europa’ i va continuar amb l’Adagio Tour”.

Des de llavors els arranjaments simfònics formen part de la seva proposta musical que ja no té marxa enrere. Una evolució natural fins a arribar a aquest estil personal, únic de l’artista sense concessions que és Mónica Naranjo avui dia.

Mónica Naranjo i Pepe Herrero han estat els encarregats de fer la banda sonora de la novel·la ‘Lubna’. Produïda íntegrament per Mónica Naranjo, Pepe Herrero i Chris Gordon.
Destaquen les col·laboracions en dues cançons de Marina Heredia i el seu pare, el també ‘cantaor’ Jaime Heredia “el Parrón”.