La Montesa 4RIDE ofereix més possibilitats offroad

Ja fa 70 anys que Montesa està amb nosaltres i no hi ha millor manera per celebrar-ho que presentant un model nou. Fa uns mesos la marca anunciava la nova Cota 300RR, i ara ha sorprès amb l’anunci del seu proper llançament, la nova Montesa 4RIDE. Amb aquest llançament, la marca tindrà ja quatre models a la seva gamma, ja que a més d’aquestes dues motocicletes, es segueixen fabricant les Cota 4RT260 i Race Replica.

La nova 4RIDE Montesa està decidida a arribar a un major nombre d’usuaris més enllà dels més trialeros, reinventant un nou concepte offroad per a la marca orientat a gaudir de l’entorn, de la muntanya, amb la major facilitat i diversió.

La 4RIDE manté la identitat de la gamma Montesa; les seves principals característiques són l’avançada tecnologia 4 temps, respectuosa amb el medi ambient, fiabilitat i qualitat de components. En aquest cas, és important destacar que aquest nou model ha estat desenvolupat íntegrament per l’equip tècnic de la fàbrica de Montesa Honda, situada a Santa Perpètua de Mogoda.

L’equip de desenvolupament de la Montesa 4RIDE ha treballat sobre la base de la Cota 4RT260 per aconseguir una motocicleta més orientada a l’aventura, tot amb una facilitat d’ús, lleugeresa i polivalència. Per a això, el grup termodinàmic compta amb una relació de canvi totalment revisada i més llarga que en les motos de trial, per garantir el major confort de marxa i prestacions en llargs recorreguts. D’altra banda, l’ergonomia s’ha revisat també profundament amb el mateix objectiu, incorporant seient i elevant l’altura de les suspensions, tant de la forqueta com de l’amortidor.

Un altre dels aspectes a destacar, sobretot tenint present la seva orientació més adventure, és l’ampliació del dipòsit de combustible a 4,4 litres (davant dels 1,9 litres de les seves germanes més trialeras), la qual cosa suposa una autonomia homologada d’uns 120 Km.

A més a més, sota el seient trobem un important espai de càrrega on podrem guardar, per exemple, una jaqueta, guants i algun objecte més que ens pugui ser d’utilitat durant el trajecte que realitzem.

La presentació oficial per al públic de la Montesa 4RIDE serà al EICMA de Milà, que es celebrarà del 19 al 22 de novembre a la ciutat italiana.