Montezemolo diu que “no té bones notícies”

Lucca di Montezemolo, expresident de l’escuderia Ferrari, s’ha mostrar pessimista sobre l’estat de salut de l’alemany Michael Schumacher, que va sofrir un greu accident esquiant a finals de 2013, i ha assegurat que no té “bones notícies” sobre el seu estat

L’expilot alemany, set vegades campió del món de Fórmula 1, encara rep tractament intensiu a la seva llar a Suïssa després de sofrir greus lesions neurològiques en un accident mentre esquiava a França al desembre del 2013.

“Tinc notícies sobre ell i desafortunadament no són bones”, deia Montezemolo aquest dijous, lamentant que “la vida és estranya”. “Va ser un pilot fantàstic, el que més va guanyar amb Ferrari i només va tenir un accident seriós amb Ferrari al 1999 per culpa nostra. Lamentablement, una caiguda esquiant, accidental, li ha arruïnat la vida”, comentava l’expresident de la Scuderia.

Montezemolo ha recordat que va tenir “un gran tracte humà i professional” amb el ‘Kaiser’ i ha deixat clar que no era “cert” que l’alemany fos un “esquiador temerari”. “Fora de la pista sempre va ser prudent, sobretot quan anava a esquiar”, deia l’italià.

Ja fa més de dos anys que va succeir aquell fatal accident de Michael Schumacher mentre esquiava i, des de llavors, tota la seva evolució s’ha mantingut en un secretisme hermètic on només la seva família i les persones més properes a ell coneixien i coneixen el seu estat real de salut. De moment, l’únic que se sap és que segueix el tractament des de casa però es desconeix per tots els mitjans en quin estat es troba, si camina, si està en un llit, si menja, etc. No se sap absolutament res i tot el que arriba són paraules o declaracions, com les de Montezemolo, que no aclareixen res, sinó que augmenten la incògnita, la qual sembla que seguirà sent la política establerta per la família Schumacher.